vrijdag 25 januari 2013

Vrijdag 25 januari


De laatste dag!

We worden rond half 8 gewekt door de flits van het fototoestel. Onze slaapoogjes worden op de gevoelige plaat vastgelegd. Voor het nageslacht? Of het thuisfront? In ieder geval er zijn optimalere omstandigheden bedenkbaar om een carrière als fotomodel te starten.

De zon laat ons spijtig genoeg vandaag in de steek. Het is koud en mistig, iets anders dan wat we de laatste dagen gewoon waren…
Deze voormiddag staat de wedstrijd op het programma. Voor sommigen de max!Voor de begeleiders de bevestiging van de inspanningen die ze samen met de kinderen gedurende de voorbije week geleverd hebben.  
In de namiddag mogen de kinderen nog wat vrij skiën op de babypiste. Duiken daar toch wel een paar rare figuren op zeker…Een kabouter, een cheerleader en nog een paar chique dames op skilatten?!?…’t Zijn toch wel onze begeleiders zeker!!!!
Daarna volgt de afdaling naar het dalstation. Wie te moe is mag met de lift naar beneden maar de andere skiën netjes achter elkaar naar beneden (een lus van meer dan 40 personen!) Indrukwekkend!

Dan is het tijd om afscheid te nemen van de skilatten. Snik, Snik.
Als avondeten verwent Hans-Jorg ons voor de laatste keer met friet en schnitzels…Dat smaakt.
Op dit moment (rond19 uur) maken onze jongens en meisjes zich op voor de afscheidsavond. In de badkamers is het een drukte van jewelste.

Straks gaan we uit de bol op onze favoriete muziek, een paar kinderen (en begeleiders) trakteren ons op een speciale act. Ook de skidiploma’s worden uitgedeeld en dan volgt er nog een heuse party.  Meer details krijgen jullie morgen bij onze thuiskomst.

Vanavond kruipen we vast iets later dan anders onder de wol.

Morgenvroeg valiezen maken (oei!oei !oei!) en dan ... terug naar huis.
Tot morgen!
                           

2 opmerkingen:

  1. Elke - Mama van Kiani25 januari, 2013

    Geniet nog van jullie laatste avond.
    En een veilige terugkomst.
    We zullen jullie met open armen ontvangen!

    tot morgen x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier met jullie laatste avond .
    Geniet er nog van en een veilige thuiskomst .

    Tot morgen Branko dikke kus van mama , papa en je broer Yeno


    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.