woensdag 22 januari 2014

Woensdag 22 januari 2014


Technisch parcours en sneeuwballen gevecht

Na een verkwikkende nachtrust zijn onze jeugdige skifanaten terug van de partij om de Sonnenfopfpistes af te glijden op hun skilatten.
En niet te vergeten… Vandaag hebben we alweer een jarige! Brandy wordt 12! Alweer een reden om te zingen en pakjes uit te delen…
Deze voormiddag hebben een paar begeleiders een mooi ‘technisch parcours’ aangelegd waarop de kinderen hun opgedane ski-ervaringen kunnen uittesten: slalommen tussen paaltjes, ‘off-piste’ skiën,... Enkele waaghalzen deinzen er niet voor terug om te ‘jumpen’, doch bij het landen gaan sommigen letterlijk uit de bocht om even later het decor van de diepsneeuw te proeven...
Na het middagmaal (frietjes met kippennuggets) gaan we naar beneden voor een supergeweldigfantastische namiddag sneeuwpret. Wegens te weinig sneeuw aan het jugendheim hebben we een andere plaats moeten zoeken voor onze sneeuwpret… en die hebben we ook gevonden (met hulp van de burgemeester van Wald!).
Er worden sneeuwmannen gemaakt en van de berg gegleden dat het een lieve lust is. Zelfs meneer uil mengt zich in het sneeuwballengevecht (zie filmpje)
Nadien keren we terug naar het Jugendheim  voor een verwarmende douche.
Vanavond houden we het rustig. We kijken naar een film ‘Wrecket Ralph’.
Oh ja en vanaf vandaag gaan alle Nintendo’s (en andere toestanden) achter slot en grendel tot zaterdag. De gezelschapsspelen worden boven gehaald. Er worden ook al wat danspasjes geoefend.. Dat belooft voor vrijdag!
Moe maar voldaan trekken we ons rond half 10 terug in ons bedje. Slaapwel. Het was een drukke dag!



3 opmerkingen:

  1. Dag sneeuwklassertjes,
    Er wordt daar nog steeds veel lol gemaakt. En wij maar lekkebaarden hier in het regenachtige België. Fijn te zien dat jullie zich zo goed amuseren, op en naast de piste.
    Een dikke duim ook aan alle begeleiders voor de goede zorgen en de overgetelijke tijd die jullie onze kinderen bezorgen.
    Groetjes en tot zaterdag !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn de weergoden jullie daar gunstig gezind zeg!
    Dagelijks skiën in de zon en af en toe een vers laagje sneeuw erbij. Beter kan een weekje skiën haast niet zijn.
    We zijn jaloers.
    Nog veel plezier gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Groetjes aan iedereen, het ziet er daar weer heel plezant uit in Oostenrijk. Het lijkt of ik het al eens meegemaakt heb. Toch moet ik ook enige punten van kritiek melden aan de webmaster.
    Ik zou wel graag eens wat realistische foto's zien ook. Enkele suggesties: een niet nader genoemde begeleider die vanachter een boom komt, of uit een afgrond komt gekropen. Andere foto's die niet voor publicatie geschikt zijn, kan je ook steeds mailen naar anoniempje@hotmail.com.
    Ook jammer dat de twee meest knappe, vriendelijkste begeleiders er dit jaar niet bij konden zijn. Ook zie je dat de quizmaster op de foto's er nog wat onwennig bijstaat. Hij doet me trouwens wat denken aan Walter Capiau. Maar alle begin is moeilijk. Doe zo verder en geef zeker niet op.

    Groetjes Anoniempje

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.