woensdag 18 januari 2023

Auf Wiedersehen!

 Vanmorgen, heel erg vroeg, verzamelden we aan de school om EINDELIJK richting Oostenrijk te vertrekken! We hebben zo lang afgeteld en er naar uitgekeken. De bus werd, na wat gepuzzel, ingeladen. Iedereen nam afscheid en daar gingen we dan! 


De rit verliep erg vlot: geen pijntjes, geen ziekjes, geen zeurtjes. De sfeer op de bus zat erg goed! Er werd elk uur gezongen en het laatste uur kregen we wat liedjes te horen om in de sfeer te komen.


We werden opgewacht door meester Piet, juf Dagmar, Luc en Tommie. We brachten snel onze valiezen binnen en hoorden de kamerverdeling. Alle valiezen in de juiste kamer en hop, naar de eetzaal. We aten spaghetti en een banana split als dessert. Na het eten ging de helft van de groep de skibotten en skilatten halen en passen. De andere groep bleef achter om valiezen uit te pakken en ons bed op te maken. Een kwartier later werd er gewisseld.

Na het passen was het al snel tijd om tanden te poetsen en in bed te gaan.

Slaapwel! We zijn klaar voor onze eerste skidag.                                                        Klik op de foto om meer te zien! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.