zaterdag 1 februari 2020


Vrijdag 31 januari 2020

De laatste dag!
De voorlaatste awards worden uitgereikt (die van tafelmanieren!) .
Vandaag is ook een speciale dag. We vieren ‘De dag van de directeur’. Als geschenk krijgt meneer Geert een aantal ‘tegoedbonnen’ die hij vandaag kan inruilen voor een groepsknuffel, een ijsje, de toelating om tot de laatste op te blijven en nog veel meer…
Deze voormiddag oefenen we voor de laatste keer op de pistes.  
Na de middag skiën we allemaal van de Obermurri.  Rond 15 uur is het tijd om afscheid te nemen van de skilatten. Snik, Snik.

Terug in het Jugendheim wordt alles in gereedheid gebracht voor de afscheidsavond. Muziekinstallatie OK! Lichten OK! Drank OK! Chips OK!
Grote bedrijvigheid voor de badkamerspiegels. Nog een laatste vleugje gel of make up. We sluiten onze skiweek af in stijl! De kampioenen treden aan. Carla als Pascalleken, Joost als Ronaldinio,  Guy als Oscar, meester Jonathan als Fernand en  als DJ . Meneer Geert als mijnheer Boma (Mijn  gedacht!), Bart als Pol,  meester Piet als Xavier (met dagschotel!), Luc als Doortje (Amen), Froufrou als Neroken en ikzelf als .. Tja.. je wilt het niet weten…
Alex en Ilana slagen erin iedereen op de dansvloer te krijgen…
Ondertussen is het half 11. De muziek loeit door de boxen en iedereen staat te shaken dat het een lieve lust is! Tussendoor krijgen we ook de uitreiking van de skidiploma’s en medailles.

Moe maar voldaan duiken we rond 23uur ons bed in.
Morgenvroeg valiezen maken (oei oei oei) en dan ... terug naar huis.

Tot morgen!
Dikke kus, Carmen.


(Op de foto's zullen jullie nog even moeten wachten, maar vertrouw er maar op dat er duchtig gefeest werd. Onze 6-de klassers keren met spijt in het hart morgen terug naar België.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.