donderdag 24 januari 2019

Donderdag 24 januari 2019


Na een verkwikkende nachtrust zijn onze jeugdige skifanaten terug van de partij om de Sonnenkopfpistes af te glijden op hun skilatten.

In de voormiddag is het oefenen geblazen want morgen wacht ons een zware wedstrijd. Welke piste je ook neemt op de Sonnenkopf, overal kom je groepen van de gemeenteschool tegen (gemakkelijk herkenbaar aan hun gele fluo-jasjes)

Sommige groepen houden halt voor een kleine après-ski en worden getrakteerd door onze begeleiders. Leuk!

Na een korte middagpauze trekt de voltallige groep  naar de Obermuri. De zetellift brengt ons naar een hoogte van maar liefst 2200 m! Wat een spektakel! Een gele massa kinderen met hun oranje begeleiders komt in slalom langzaam naar beneden tot het bergstation op 1840 meter. Een afdaling van meer dan twee kilometer. Indrukwekkend!!

Rond half vier gaan we met de lift naar beneden. Een lekker vieruurtje, een verkwikkende douche en we kunnen er weer tegen.

Als avondmaal staat er goulashsuppe op het menu.

Nadien nemen we deel aan een spelletjeskermis. We worden in 10 groepen verdeeld en krijgen 10 uitdagingen voorgeschoteld, o.a. 4 op een rij, tafeltennis, Yatzee… Op het einde moeten we een rebus oplossen en op zoek gaan naar een superheld.

Rond half 10 is de strijd gestreden en gaan we rustig naar onze kamer.

Spijtig maar onze skiweek nadert zijn einde. Morgen de laatste dag!

Slaap zacht... Misschien droom je wel stiekem van een gouden medaille..

















































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.