zaterdag 27 januari 2018

Vrijdag 26 januari 2018



De laatste dag!
Deze ochtend worden we gewekt door een luide toeter..
De voorlaatste awards worden uitgereikt (die van orde en netheid!)
Deze voormiddag oefenen we eerst voor de wedstrijd. Rond half 11 staat de wedstrijd op het programma. Voor sommigen de max! Voor de begeleiders de bevestiging van de inspanningen die ze samen met de kinderen gedurende de voorbije week geleverd hebben.
Na de middag mogen we vrij skiën op de babypiste. Rond 15.30 uur keren we terug naar het dal.
Dan is het tijd om afscheid te nemen van de skilatten. Snik, Snik.
Terug in het Jugendheim wordt alles in gereedheid gebracht voor de afscheidsavond. Muziekinstallatie OK! Lichten OK! Drank OK! Chips OK!
Grote bedrijvigheid voor de badkamerspiegels. Nog een laatste vleugje gel of make up. We sluiten onze skiweek af in stijl!
De kampioenen openen de afscheidsavond…Meneer Geert in de rol van Ferdinand Costermans (man, man, man, miserie, miserie) Nathalie als Pascalleken, Guy als Oscar, Jo als DDT (zal ’t gaan ja?), Tommie als mijnheer Boma (Mijn  gedacht!) meester Piet als Xavier (met dagschotel!), Luc als Doortje (Amen), meester Evert als Markske, Bart als Pol en Joost als Ronaldino.
Eerst zijn er de optredens van de kinderen. Tussendoor  krijgen we de uitslag van de skiwedstrijd te horen! Nadien is er nog een echte fuif. De muziek loeit door de boxen en iedereen staat te shaken dat het een lieve lust is!

Moe maar voldaan duiken we rond 23uur ons bed in.
Morgenvroeg valiezen maken (oei oei oei) en dan ... terug naar huis.

Tot morgen!
Dikke kus van Carmen.




































































Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.