maandag 22 januari 2018

Maandag 22 januari 2018 - post II



Deze ochtend worden we gewekt door luide muziek. Eerst ontbijten en dan in onze skikleren springen…(dachten we)… maar dan komt het nieuws dat de skipistes de hele dag gesloten blijven door het slechte weer. Boven valt er op één dag meer dan een halve meter sneeuw. Beneden in het dal regent het de hele dag.
Maar niet getreurd.. we amuseren ons toch. In de voormiddag wordt er een spelletjescarrousel georganiseerd. We worden verdeeld in teams van twee. Gedurende 10 minuten moeten telkens twee teams het tegen elkaar opnemen…Zo wordt er onder andere jenga gespeeld, uno, dixit, woordzoeker, moddervarken, spoken, 4 op een rij, het verbodenwoordenspel, … spannend!
’s Middags eten we spaghetti in het jugendheim.
Na de middag spelen we een hockeytornooi in de sportzaal. Nadien kijken we nog naar een film van de kampioenen.
’s Avonds staan er frietjes en kipnuggets op het menu.. Njammie..
Na het avondeten wordt er nog op 2 fronten zeer intens gestreden. Terwijl de ene helft van de groep zijn hersens pijnigt om de quizvragen te beantwoorden, gaat de andere de uitdaging aan op het hindernissenparcours in de turnzaal. In de 2 groepen zit de sfeer er goed in! De remmen worden losgegooid, en de spanning stijgt ten top!
Rond 21u is de strijd gestreden.



Onze kapoenen gaan weldra slapen. De vermoeidheid is hier en daar zichtbaar. Benieuwd of ze morgenochtend nog voor half 8 wakker zijn...

Bis Morgen!









































2 opmerkingen:

  1. Goed dat jullie er nog een fijne dag hebben van gemaakt! Ja de natuur gaat zijn eigen gangetje! Hopelijk morgen weer op de latten. Nog veel plezier daar, stefanie De Vroe.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier daar en hopelijk nog veel Ski en sneeuwfun ! Groetjes aan Ilona De Leemans van Febe en Sarah ! ❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.