zaterdag 21 januari 2017

Zaterdag 21 januariHappy birthday to Tommie! Begeleider Tommie viert vandaag zijn 48 ste verjaardag!

Even voor 6u.
Grote bedrijvigheid  rond de school van Welle. Eén voor één sijpelen de kinderen toe en nemen nog vlug afscheid van hun ouders. Valiezen en dozen worden buiten gesleurd en op de bus geladen.
De bende is compleet. 47 leerlingen en 10 begeleiders…Nog vlug even wuiven naar mama en papa, grote zus, broer,… Gordels aan en wij op weg..Wald.. Here we come...

17.13 u.
Na een rustige busrit  is onze skigroep zonder problemen aangekomen in Wald…(en voor de ongeruste ouders… Geen enkele zieke… ) De laatste kilometer tuften we tegen een slakkengangetje (met sneeuwkettingen) richting Jugendheim. Verwondering en bewondering alom. Wat een prachtig landschap en zoveel sneeuw! In het dal ligt er ongeveer 60 cm en boven niet minder dan 110 cm. We kunnen bijna niet wachten om aan de eerste skiles te beginnen! De weersvoorspellingen zien er bijzonder gunstig uit. Via de webcam BERGFIX kan je ons misschien zelfs zien skiën( IN FLUO!)   

21 u.
Ondertussen hebben we hier al kennisgemaakt met de kamers en ons eerste Oostenrijks gerecht: macaroni met hesp en kaas. Onze valiezen zijn uitgepakt, ons bed is opgemaakt. We stapten te voet naar Milanovic om ons skimateriaal te passen zodat we morgen onmiddellijk de latten bij de horens kunnen vatten. Hihi! We zullen er vannacht alvast van dromen. Slaapwel und.. bis morgen!

Lieve groeten en knuffels voor iedereen... (ook voor de thuisblijvers)

3 opmerkingen:

 1. Blij dat jullie goed zijn toegekomen, we kijken al uit naar de volgende foto's.
  Groetjes aan Yordi van Yana, Yarne, mama en papa xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zijn heel blij dat jullie veilig zijn aangekomen. Laat de fun beginnen. Veel plezier en groetjes.
  Suzy en Pascal (mama en papa van Amy)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. christien van vaerenbergh22 januari, 2017

  amuseer jullie daar maar goed .

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.