woensdag 25 januari 2017

Woensdag 25 januariNa een verkwikkende nachtrust zijn onze jeugdige skifanaten terug van de partij om de Sonnenkopfpistes af te glijden op hun skilatten.

Deze voormiddag hebben een paar begeleiders een mooi ‘technisch parcours’

aangelegd waarop de kinderen hun opgedane ski-ervaringen kunnen uittesten: slalommen rond paaltjes, ‘off-piste’skiën, onder een bruggetje door skiën,.. Enkele waaghalzen deinzen er niet voor terug om te ‘jumpen’, doch bij het landen gaan sommigen letterlijk uit de bocht om even later in het decor van de diepsneeuw te proeven...Als middagmaal eten we soep, worst met gebakken aardappelen en als dessert Kaiserschmarrn. Nadien keren we terug naar het Jugendheim voor een supergeweldigfantastische namiddag sneeuwpret. Er wordt van de berg gegleden dat het een lieve lust is. Hier en daar duikt er een sneeuwengel op of wordt er iemand ingegraven. Een paar enthousiastelingen wagen zich aan een heus sneeuwballengevecht, onder het waakzame oog van enkele begeleiders.

Nadien is het tijd voor een lekker vieruurtje en een verwarmende douche.Als avondmaal staat er ‘Kartoffelgulash’ op het menu.Deze avond is het filmavond. Er wordt democratisch gekozen voor ‘Daddy’s home’ een plezante komedie.

Rond 21 uur is het uit met de pret.. en… duiken we ons bedje in.

Zoals je ziet, verloopt alles hier opperbest…Tot morgen.PS. Verwacht ons nog niet terug. ’t Is hier veel te goed…


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.