maandag 23 januari 2017

Maandag 23 januari

Help! Deze ochtend worden we gewekt door de koebel van Tommie. We verfrissen ons even en dan gaan we ontbijten. Rond 8u45 vertrekken we met de skibus naar de skipiste.Over het weer kunnen we kort zijn: zon, zon en nog eens zon. De skiweek kan alvast niet meer stuk.

In de voormiddag herhalen we wat we gisteren allemaal geleerd hebben en doen er nog een schepje bovenop. Terwijl gisteren de moed bij sommigen in hun zware skibotten gezonken was, gaat het vandaag al veel beter. Wat een verschil! Elk kind overtreft zichzelf. Zowel ‘het ploegen’, ‘draaien’ en ‘liften nemen’ lukt bij de meesten al aardig. Zouden het de goede zorgen zijn van de skileraars?  Wie zal het zeggen? In ieder geval de kinderen hebben er zin in.

Deze middag aten we fish-sticks met aardappelen. Vanavond staat er ‘rosti met spiegelei’ op het menu … en chocolademousse als dessert. De kinderen smullen hun buikjes vol.

Vanaf 19.15 uur wordt er op 2 fronten zeer intens gestreden. Terwijl de ene helft van de groep zijn hersens pijnigt om de quizvragen te beantwoorden, is de andere duidelijk nog niet ‘sportmoe’. Het hindernissenparcours  in de turnzaal stelt alle spieren nogmaals op de proef.
Er werd gezongen, gedanst en natuurlijk werden er ook quizvragen opgelost. Of de meeste stenen uit de Dender nu nat, plat of rond zijn, zal je na de skivakantie eens moeten vragen. En dat het er overal plezant aan toe gaat hoef ik er zeker niet bij te vermelden?

Rond 21u is de strijd gestreden. Hier en daar hoor ik een hese stem.

Onze kapoenen gaan weldra slapen. Eens zien of ze morgenochtend voor half 8 wakker zijn..

Van een moe maar tevreden begeleidersteam
Bis Morgen3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's.
    Geweldige sfeer in Wald

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's van onze lieve schatten!!! ��

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.