donderdag 21 januari 2016

Donderdag 21 januari



Happy birthday to Tommie! Deze morgen vieren we de verjaardag van Tommie. We verrassen hem met een liedje, een verjaardagskaart en een paar leuke cadeautjes. (Mijn gedacht!)Tommie trakteert de hele bende op een snoep.

Vandaag is het oefenen geblazen want morgen wacht ons een zware wedstrijd. Welke piste je ook neemt op de Sonnenkopf, overal kom je groepen van de gemeenteschool tegen (gemakkelijk herkenbaar aan hun gele fluo-jasjes)

En dan het weer… In het dal is het heel mistig maar boven schijnt de zon volop. De Sonnenkopf heeft zijn naam niet gestolen.

Na een een korte middagpauze trekken we weer verder. Alle groepen houden wel ergens halt voor een kleine après-ski: in de zon, op een terras, in een berghut. We worden getrakteerd door onze begeleiders. Leuk!

Rond half vier gaan we met de lift naar beneden. Een lekker vieruurtje, een verkwikkende douche en we kunnen er weer tegen.

Als avondmaal staan er kaiserschmarren op het menu. Dat is een typisch Oostenrijks gerecht (een soort van pannenkoeken).

Na het avondeten kunnen we ons hartje ophalen en dansen op onze favoriete muziek.

Sommige nummertjes zijn echte ‘zang-of danspareltjes’, anderen zijn gewoonweg hilarisch… Al een proevertje voor morgenavond?



Spijtig maar onze skiweek nadert zijn einde. Morgen de laatste dag!

Slaap zacht... Misschien droom je wel stiekem van een gouden medaille..
























2 opmerkingen:

  1. Ik hoop dat jullie nog allemaal genieten morgen van jullie laatste dag skiën en dat de beste mogen winnen en heelhuids terug komen :)
    Wat is het zo snel voorbij deze onvergetelijke week.
    Grts aan Lili en haar vriendjes en ook de begeleiders,tot zaterdag XX

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met je verjaardag Tommie! Ook een welgemeende dank U aan alle begeleiders die onze kinderen een onvergetelijke week bezorgen! We wensen jullie morgen een vlotte terugreis en kijken ernaar uit om iedereen behouden terug te zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.