vrijdag 23 januari 2015

Vrijdag 23 januari

De laatste dag!

Bijna iedereen is vandaag iets vroeger wakker geworden. Zou het van de zenuwen zijn voor de skiwedstrijd? Of speelt er nog iets anders? In ieder geval sommigen ontdekken voor de zoveelste nacht op rij een of andere rare boodschap op hun arm of been. Bij anderen zijn zelfs de teennagels gelakt. Alle bewijsstukken worden vakkundig samengebracht. Zullen we erin slagen de dader(s) tijdig te ontmaskeren? Dit is ‘Cluedo’ in het echt!!!

De zon laat ons spijtig genoeg vandaag in de steek. Het is koud en mistig en het sneeuwt een beetje. Iets anders dan wat we de laatste dagen gewoon waren…
Deze voormiddag staat de wedstrijd op het programma. Voor sommigen de max! Voor de begeleiders de bevestiging van de inspanningen die ze samen met de kinderen gedurende de voorbije week geleverd hebben.  
In de namiddag mogen de kinderen nog wat vrij skiën op de babypiste.

Dan is het tijd om afscheid te nemen van de skilatten. Snik, Snik.
Als avondeten verwent Frau Edith ons voor de laatste keer met friet en schnitzels…Dat smaakt.
Op dit moment (rond19 uur) maken onze jongens en meisjes zich op voor de afscheidsavond. In de badkamers is het een drukte van jewelste.

Straks gaan we uit de bol op onze favoriete muziek, een paar kinderen (en begeleiders) trakteren ons op een speciale act. Ook de skidiploma’s worden uitgedeeld en dan volgt er nog een heuse party.  Meer details krijgen jullie morgen bij onze thuiskomst.

Vanavond kruipen we vast iets later dan anders onder de wol.

Morgenvroeg valiezen maken (oei!oei !oei!) , en morgen is er ook iemand jarig. Luna wordt 12 en dan ... terug naar huis.
Tot morgen!


2 opmerkingen:

  1. Wat een fantastisch filmpje, echt top! Feest nog goe vanavond en morgen een veilige rit naar huis toegewenst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. vera stevens23 januari, 2015

    Dank u voor de leuke foto's en filmpjes :-)
    Xxx aan Yana. Groetjes van Tommy,Vera,Yordi en Yarne.
    Tot morgen!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.