zaterdag 18 januari 2014

Nieuws uit Oostenrijk


We zijn er nog altijd ;-)

Even voor 6u.
Stilaan stromen de eerste kinderen en ouders toe aan de school van Welle… Kleine oogjes (niet veel geslapen?), zenuwachtig rumoer,.. Maar waar blijft die bus? Even voor 6 is hij daar eindelijk. Valiezen en dozen worden buiten gesleurd en op de bus geladen. Nog vlug even afscheid nemen van de ouders.

Hier en daar wordt een traan weggepinkt.

Gordels aan en wij weg.. Wald.. Here we come..


8.45 u.

Eerste halte in Luxemburg. Tijd voor een koffiekoek en dan kunnen we weer verder!

De cinema kan nu beginnen.


17.15 u.

Na een rustige busrit is onze skigroep zonder enig probleem aangekomen in Wald. Verwondering en bewondering alom. Ook al ligt er in het dal niet zoveel sneeuw…Wat een prachtig landschap! Oostenrijk… respect!

We kunnen bijna niet wachten om aan de eerste skiles te beginnen! 




















18 u.

Ondertussen hebben we hier al kennisgemaakt met het Jugendheim. Eindelijk weten we ook bij wie we op de kamer liggen! Spannend!  Nu nog valiezen uitpakken en ons bed opmaken. Maar eerst is het tijd om te eten:  Oostenrijkse würstengoulash…


19u.

Een korte avondwandeling naar Milanovic om ons skimateriaal te passen. Ziezo. We zijn klaar voor onze eerste skiles! We zullen er vannacht alvast van dromen. Slaapwel und.. bis morgen!


PS groetjes aan alle thuisblijvers! 

Dikke kus en knuffel voor Nadhir en Jesse!

1 opmerking:

  1. Veerle D'haeseleer19 januari, 2014

    Hopelijk hebben jullie vandaag een fijne eerste ski-dag gehad. Jammer genoeg hebben we jullie niet gezien op de webcam. Jullie waren er toch hé ?
    Voor Ruben even wat floorballnieuws : Brecht, Samuel, Jarne en Ruben hebben samen met hun team een sterke en heeeeeel spannende wedstrijd gespeeld in Tielt. Het is geëindigd op 10-10 ! Je broer heeft zelfs 2 keer gescoord én een assist gegeven.
    Nog veel plezier allemaal !!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je een berichtje nalaat! Grüssen aus Wald.